Loading...
Weekendretraite – Ten volle leven met gemis​2019-07-07T08:04:22+00:00

Weekendretraite Ten volle leven met gemis

​Ieder van ons krijgt tijdens zijn of haar leven te maken met afscheid. Afscheid leidt vaak tot verdriet en gemis. Gemis laat zich voelen in kleine en grote details. Soms word je ineens geraakt bij het kijken naar een film of bij het horen van muziek. De herinnering aan degene die we missen komt vaak onverwacht, de emotie toont zich spontaan. Hoe kunnen we ten volle leven met dit gemis?

​Deze weekendretraite biedt je de tijd om op adem te komen en de rust om ruimte te creëren voor jouw persoonlijk gemis. Tijd en ruimte om een plek te geven aan je verdriet. Want als je in je leven iemand of iets hebt verloren, weet je dat het leven ervoor en erna nooit meer hetzelfde zal zijn.

Yoga – massage – voetreflex
In het weekend beoefenen we verschillende yoga-technieken om je lichaam en geest tot rust te brengen. Met behulp van yinyoga, ademhalingstechnieken, meditatie en zachte beweging maak je contact met je lichaam en je emoties. Door je te verbinden met je lichaam, je emoties en je pijn, leer je te verzachten en lief voor jezelf te zijn. Waardoor je het verlies draagt en ruimte ervoor maakt. Dit leidt tot transformatie en zingeving in je leven.

Het programma biedt voldoende vrije tijd om te genieten van de mooie natuur op het landgoed. Ook kun je gebruik maken van de sauna-faciliteiten op het landgoed. Tijdens het weekend geeft Heleen een ieder die dat wil een behandeling voetreflextherapie. En als je jezelf extra wil verwennen, kun je een massage boeken bij Martine.

​Wie
Yoga: Jacqueline Cino
Voetreflextherapie – Heleen Koldewee
Massage: Martine Miedema-Sickinghe

Allen zijn gespecialiseerd in het begeleiden van mensen die te maken hebben met rouw en verdriet.

​Weekendprogramma
Vrijdag 21 februari 2020 kun je vanaf 14 uur inchecken.
De middag heb je tijd en gelegenheid om tot jezelf te komen, te wandelen op het landgoed en de aangrenzende heide, en te genieten van de sauna. Ook kun je een afspraak maken met de masseuse of de voetreflextherapeute. Op zaterdag en zondag is er in de ochtend yangyoga, in de middag yinyoga. En er zijn meditatie-sessies.
Alles in het programma is optioneel. Jij kiest wat bij je past en wat je nu fijn vindt om te doen.
Zondagmiddag om 16 uur sluiten we de retraite af.

​Voor wie?
Deze retraite is bedoeld voor een ieder die tijdens zijn of haar leven te maken krijgt met afscheid. Dit kan zijn het afscheid van een geliefde door overlijden of scheiding, van gezondheid, van een baan, een huis, een toekomstbeeld. Een miskraam of een onvervulde kinderwens.

Jong of oud, man of vrouw, niemand is gevrijwaard van verdriet en iedereen is welkom.

Informatie

​Locatie: Buitenplaats De Hoorneboeg
Adres: Hoornboeg 5, 1213 RE Hilversum
Route: https://dehoorneboeg.nl/contact/
​Docent: Jacqueline Cino
Aanmelden: jacqueline@rouwenmetyoga.nl
Maximaal 20 deelnemers

​Data

vrijdag 21 februari 2020 vanaf 14 uur tot zondag 23 februari 2020 16 uur
Kosten: 545 euro
Prijs is inclusief 2 overnachtingen in een eenpersoonskamer, ontbijt, lunches, diners en meerdere yogasessies.

Inschrijfformulier